Dr. Szalontai György

Dr. Szalontai György nyíregyházi fogorvos az Országos Sportegészségügyi Intézet vezető fogorvosa, magyar válogatott és olimpikon sportolók kezelője.

Dr. Szalontai György fog- és szájbetegségek szakorvosa 1999 óta végzi fogorvosi tevékenységét Nyíregyházán és környékén. 10 évvel később, 2009-ben nyitotta meg belvárosi magánrendelőjét Nyíregyházán, hogy szülővárosának polgárai is élhesseneka fogászat legmodernebb technológiáival.

Nemzetközi továbbképzésekről, rendezvényekről hozza városába azokat a vívmányokat, amelyek fájdalommentes, humánus kezelést tesznek lehetővé egy nyíregyházi fogorvosi rendelőben.

Dr. Szalontai György nyíregyházi fogorvos az Országos Sportegészségügyi Intézet, közismertebb nevén a Sportkórház vezető fogorvosa. A magyar válogatott élsportolók, világbajnokok és olimpikonok szakszerű fogászati ellátása a szakma csúcsát jelenti. Páciensei, ha szükséges Budapestről is lejárnak, hogy modern nyíregyházi rendelőjében kezeltessék fog és szájbetegségeiket, és fájdalommentes kezelésben részesüljenek. Dr. Szalontai György a budapesti Sportkórházban is nagy megbecsültségnek örvend naprakész szakmai ismeretei, nemzetközi tapasztalata és remek humora miatt.

Nyíregyháza,

Szabadság tér 12. I/18.

+36-30/636-5389

Bejelentkezés

Bejelentkezés

info {@} kiralyfogaszat {.} hu