Rólunk

Dr. Szalontai György nyíregyházi fogorvos az Országos Sportegészségügyi Intézet vezető fogorvosa, magyar válogatott és olimpikon sportolók kezelője.

Nyíregyháza fogorvosa

Dr. Szalontai György fog- és szájbetegségek szakorvosa 1999 óta végzi fogorvosi tevékenységét Nyíregyházán és környékén. 10 évvel később, 2009-ben nyitotta meg belvárosi magánrendelőjét Nyíregyházán, hogy szülővárosának polgárai is élhessenek a fogászat legmodernebb technológiáival.

Nemzetközi továbbképzésekről, rendezvényekről hozza városába azokat a vívmányokat, amelyek fájdalommentes, humánus kezelést tesznek lehetővé egy nyíregyházi fogorvosi rendelőben.

Dr. Szalontai György nyíregyházi fogorvos az Országos Sportegészségügyi Intézet, közismertebb nevén a Sportkórház vezető fogorvosa. A magyar válogatott élsportolók, világbajnokok és olimpikonok szakszerű fogászati ellátása a szakma csúcsát jelenti. Páciensei, ha szükséges Budapestről is lejárnak, hogy modern nyíregyházi rendelőjében kezeltessék fog és szájbetegségeiket, és fájdalommentes kezelésben részesüljenek. Dr. Szalontai György a budapesti Sportkórházban is nagy megbecsülésnek örvend naprakész szakmai ismeretei, nemzetközi tapasztalata és remek humora miatt.

Dr. Szalontai György nyíregyházi fogorvos
KrúdyHáz Fogászati Centrum orvosa, Dr. Szalontai György

 

Nyíregyháza,

Szabadság tér 12. I/18.

+36-30/636-5389

Bejelentkezés

Bejelentkezés

info {@} kiralyfogaszat {.} hu