Orvos válaszol

Fogorvos Válaszol, KrúdyHáz Fogászati Centrum

Ha bármilyen fogorvosi beavatkozással kapcsolatban  kérdése van, legyen az fogtömés, fogkő eltávolítás, implantátum, arany in-lay, barázdazárás, gyökérkezelés, szájsebészeti beavatkozás, vagy akár egy fogékszer felhelyezése,  tegye fel nyugodtan nekünk, az orvos válaszol!

Cimkék:
Megosztás:

KrúdyHáz

Dr. Szalontai, nyíregyházi fogorvos magánrendelője - KrúdyHáz Fogászati Centrum Nyíregyháza, Szabadság tér 12. I em. 18. 30/636-5389, www.kiralyfogaszat.hu - fogfehérítés, szájsebészet, fogpótlás, fogkő eltávolítás, implantátum, fogászati röntgen, gyökérkezelés, fogeltávolítás.

Hozzászólások ehhez a cikkhez: "Orvos válaszol"

 1. Zolnai Ildikó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Panoráma röntgen és CT felvétel készült a felső fogsoromról.Szájsebészeti konzultáción is voltam,ahol számomra drasztikus beavatkozásokat javasoltak.
  A műtétek előtt szeretnék konzultálni önnel is, reménykedve abban, hogy létezik kíméletesebb megoldás is a problémám orvosolására.
  Ebben az ügyben felkereshetem-e a rendelőjében?
  Köszönettel,Ildikó

 2. Jó napot kívànok!
  Szeretném megkérdezni,hogy fogcsonk húzàsàra van-e lehetőség önöknél?
  Evés közben csak egy reccsenést hallottam,aztàn egy fogdarab maradt..☹️
  Ez egy màr tömött fog volt,ami jobb oldalon alul van,sajnos szuvas is..?
  Köszönöm,ha vàlaszol!
  Vajkóné Margó

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  Lehetséges olyan beavatkozást kérni öntől amiben az első két fog lecsiszolását (levágása) kérném?

 4. Tisztelt Doktor úr,

  Kihúzták a bal alsó bölcsességfogamat egy hónapja (feltárásból kellett), szépen gyógyult, de a napokban begyulladt újra, röntgen után kiderült hogy maradt benn egy foggyökér darab, gennyes váladék is ürül a sebből. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a szokásos kezelési eljárás? Kiveszik azonnal a bennmaradt foggyökeret (ami miatt valószínűleg begyulladt és gennyes a seb)?!

  Köszönöm válaszát

  • Kedves Krisztián!
   Műtét után bent maradt bölcsfog gyökér eltávolításához szükség lesz egy részletesebb CT felvételre a pontos lokalizációhoz. Ezután újabb feltárás szükséges általában az eltávolításhoz.
   Ha bejön a rendelőnkbe, adunk beutalót a CT felvétel elkészítéséhez.
   Tisztelettel: Krúdyház Fogászat

 5. Tisztelt Doktor Úr!

  Egy hete készült teljes panoráma röntgenem. A felső fogsoromban van egy kis esztétikai eltérés amit szeretnék orvosolni. A felső két bölcsességfogam még megvan.
  Szeretném megkérdezni, hogy ha emailben elküldeném a felvételemet lenne e szíves véleményezni?

  Előre is köszönöm.

 6. Tisztelt doktor ur!
  Gyermekkoromban megállapították, hogy 2 tejfogam helyén csirahiány miatt nem fognak maradando fogak kinőni.Ezután a 2 fogat kihuzták a helyén pedig 2 rés tátong, ami bár nem akkora mint egy egész fog helye, de engem nagyon zavar. Eddig nem volt bátorságom helyrehozni, mert mindenhol azzal fogadtak , hogy csak a meglévő fogak lecsiszolásával tudják a réseket eltünteti. De mivel az én fogaim egészségesek, ezt nem akartam. Most mégis valami olyan megoldást keresek ami gyors és minimális beavazkozással jár. Olvastam többek között kompozit anyaggal valo felépítésről vagy fogak közötti rés bezárásáról.
  Ön dolgozik esetleg ilyen technikákkal?
  Tisztelettel
  Dóra

« Korábbi hozzászólások
Szóljon hozzá!

Nyíregyháza,

Szabadság tér 12. I/18.

+36-30/636-5389

Bejelentkezés

Bejelentkezés

info {@} kiralyfogaszat {.} hu