Orvos válaszol

2011 június 1st, kategória: Kérdések by 146 hozzászólás

Ha bármilyen fogorvosi beavatkozással kapcsolatban  kérdése van, legyen az fogtömés, fogkő eltávolítás, implantátum, arany in-lay, barázdazárás, gyökérkezelés, szájsebészeti beavatkozás, vagy akár egy fogékszer felhelyezése,  tegye fel nyugodtan nekünk, mi válaszolunk!

[tetejére]
146 hozzászólás ehhez a cikkhez: Orvos válaszol
 1. Tisztelt Doktor Úr!

  Egy hete készült teljes panoráma röntgenem. A felső fogsoromban van egy kis esztétikai eltérés amit szeretnék orvosolni. A felső két bölcsességfogam még megvan.
  Szeretném megkérdezni, hogy ha emailben elküldeném a felvételemet lenne e szíves véleményezni?

  Előre is köszönöm.

 2. Tisztelt doktor ur!
  Gyermekkoromban megállapították, hogy 2 tejfogam helyén csirahiány miatt nem fognak maradando fogak kinőni.Ezután a 2 fogat kihuzták a helyén pedig 2 rés tátong, ami bár nem akkora mint egy egész fog helye, de engem nagyon zavar. Eddig nem volt bátorságom helyrehozni, mert mindenhol azzal fogadtak , hogy csak a meglévő fogak lecsiszolásával tudják a réseket eltünteti. De mivel az én fogaim egészségesek, ezt nem akartam. Most mégis valami olyan megoldást keresek ami gyors és minimális beavazkozással jár. Olvastam többek között kompozit anyaggal valo felépítésről vagy fogak közötti rés bezárásáról.
  Ön dolgozik esetleg ilyen technikákkal?
  Tisztelettel
  Dóra


[tetejére]
Szóljon hozzá!